TA.HDplus je instrument za testiranje snage do 750 kg.

Može mjeriti gotovo sve fizičke karakteristike proizvoda kao što su tvrdoća, lomljivost, adhezija, čvrtoća gela, rastezljivost hrane, kozmetika, lijekovi, gelovi, ljepila i ostali potrošački proizvodi.

TA.HDplus se uobičajeno koristi za mjerenje i kvantificiranje temeljnih, empirijskih i imitativnih testova u kompresiji i napetosti, pokrivajući one koje se odnose na analizu teksture, svojstva materijala kao i učinke reologije krutih, polukrutih, viskoznih tekućina, praha i granuliranih materijala.

TA.HDplus nudi maksimalnu snagu od 750kg i paket, tvornički kalibriranih nosivih mjernih ćelija do 0,5kg. Može izvesti precizno ispitivanje na nekoliko grama, bez ugrožavanja točnosti, pružajući potrebnu krutost za prilagođavanje mjerenja znatno veće sile za primjenu u teškim uvjetima.

Veće površine za ispitivanje i raspon visine nude mogućnost testiranja mnogo većih uzoraka unutar okvira s dva stupca, što ovaj instrument čini očitim izborom za korisnike koji ispituju širok spektar proizvoda ili za one koji imaju neizvjesna buduća testiranja proizvoda.

U kombinaciji s jednostavnim programom Exponent, ovaj svestrani instrument iznimno je dobro oblikovan za dugotrajnu pouzdanost i točnost.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Kapacitet sile: do 750kg
  • Rezolucija sile: 0.1g
  • Mjerne ćelije: 0,5, 5, 10, 30, 50, 100, 250, 500, 750 kg
  • Raspon brzine: 0,01 – 20mm/s
  • Maksimalni otvor: 550mm
  • Maksimalno prikupljanje podataka: 500pps